denslogo kl

  C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters

Nieuws

Gala Droadneggel & Schuppendrieters; als vanouds een prachtig spektakelstuk!

De drie gala`s van Lattrop- Breklenkamp zijn achter de rug. Geweldige gala’s voor jong en oud, vol zang, buuts en dans. Markies Rob II en Sik Paul zagen maar liefst 53(!) artiesten en medewerkers op het podium voorbijkomen.

Het openingslied werd gezongen door Anne Peters, Merel Roelofs en Emmy Lansink. Tijdens de gals’s werden de dansacts verzorgd door de dansmarietjes van de Kaampspiekers en de dansmarietjes van De Droadneggel & Schuppendrieters, zij sprankelden in een prachtige dansshow met als thema Fiësta Mexicana.

Feestelijke meezingers werden gezongen door zangeres Mandy, Melle Groeneveld en Juliët Weusthof. Gert-Jan Roesthuis trad in de voetsporen van Elvis. Stef Schuurman, Alett Rüdel, Wim Hofstee, Hans Teders, René Borggreve en Bente Hof brachten met een prachtige live band, de muziek van ‘The Cats’ ten gehore. Tranen van het lachen kwamen regelmatig voor in het publiek, tijdens de sketches ‘RTV Lattrop' en de prachtige opvoering over ‘Kroamschudd’n in Lattrop' door de plaatselijke PJO. Allen gingen met een daverend applaus van het podium af.

Staande ovaties waren geen uitzondering bij de prachtige buuts. Debutant Wout Peters trapte af samen met Roland ‘Pallie’ Pahlplatz en zij gingen als ‘Geert & Geertruida’ op pad. Vervolgens deden Merel Roelofs en Anne Peters onder de noemer van ‘Uitgeblust’ hun zegje over het moederschap en de overgang. De ervaren Jos Oortman bracht als vanouds een geweldig stuk op de bühne, als bewoner van het ‘Huize Franciscus’. Na de pauze gingen we over op de romantische tour. Teun Borggreve stond voor het 7e jaar op rij op de planken en ging als “Ben Bouten” op zoek naar zijn nieuwe liefde. Stef Schuurman en Cas Bruns namen plaats in het huis van ‘Lang leve de liefde’ en spraken alle roddels van het afgelopen jaar door.

De gala werd aan elkaar gepraat door galapresident Raymond Arens en muzikaal vermaak tussendoor kwam van de Bergvennenkapel.

 

De galacommissie, bestaande uit Max Kuipers, Irma Teders, Raymond Arens, Merel Roelofs, Marcel Krabbe, Noortje Steggink en Maarten Roesthuis konden met trost terug kijken op een mooie editie!